Toplum değişim bekliyor 

Toplum değişim bekliyor 

ABONE OL
28 Temmuz 2023 21:24
Toplum değişim bekliyor 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Anakent Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında toplumun Cumhuriyet Halk Partisi’nde lider ve yönetimin değişmesini istediğini vurguladı.

İmamoğlu, yaklaşık 20 gün önce açtığı “İktidar için değişim” adlı internet sitesine 100 binden fazla insanın görüş bildirdiğini belirtti. İmamoğlu, siteye gelen öneri ile yorumlara ilişkin şunları söyledi:

“Toplum, CHP’de lider ve yönetiminin değişmesini, bu değişimin hem kuşak hem vizyon ekseninde olmasını istiyor. Toplumun ihtiyaçlarına uygun net bir vizyon ve politikalar belirlenmesini, kapsayıcı bir demokrasi ve laiklik anlayışının üretilmesini bekliyor. Tabanla bağlantıların güçlenmesi, demokratik, hizmet odaklı bir muhalefet yapısının, dilinin ve üslubunun oluşturulmasını bekliyor. Değişim ve yeniliği kucaklayan, yeni bir parti yapısı görmek istiyor. Gençlerin ilgisini çekecek yapıların teşvik edilmesini, gençlerin güçlendirilmesini, talep ediyor. İletişimi güçlendirmemizi, değişim vizyonumuzu duymak istiyor. Ayakları yere basan bir siyaset benimsememizi, Atatürk ilkelerine bağlı bir tutumu öne çıkarmamızı bekliyor.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP