Akay, “bölgenin” en başarılı başkanı…

Akay, “bölgenin” en başarılı başkanı…

ABONE OL
19 Temmuz 2023 13:49
Akay, “bölgenin” en başarılı başkanı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– ALF Araştırma Şirketi’nin yaptığı araştırmaya göre, Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay Akdeniz Bölgesinin en başarılı ilçe belediye başkanı oldu.

Araştırma şirketi, halkın belediye başkanlarıyla ilgili düşüncelerini saptamaya yönelik olarak coğrafi bölgelere göre gerçekleştirdiği anket çalışmasının Akdeniz Bölgesini kapsayan sonuçlarını açıkladı.

9-14 Temmuz 2023 tarihleri arasında 6 bin 230 kişiyle yüz yüze yapılan araştırmaya göre Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay yüzde 59,3’lük oranla Akdeniz Bölgesinin en başarılı belediye başkanı.

Başkan Akay’ı  sırasıyla Mersin/Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok, Antalya/Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Adana/Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ve Mersin/Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan izledi.

Araştırmanın doğrudan vatandaşlarla yüz yüze gerçekleştirilmesinin çok anlamlı ve değerli olduğunu dile getiren Başkan Akay, “Geride kalan dört buçuk yılda sunduğumuz hizmetlerimizin halkımız tarafından takdir edilmiş olması bizim için en büyük gurur ve mutluluk. Tüm çalışanlarımızla yaşam standartlarının her geçen gün arttığı, halkımızın refah düzeyini artırıp, mutlu, huzurlu insanların yaşadığı bir Seyhan için çalışmaya devam edeceğiz. Desteklerinden dolayı tüm halkımıza şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP