Başkan Çetin’den Çukurova’da “dönüşüm” sözü…

Başkan Çetin’den Çukurova’da “dönüşüm” sözü…

ABONE OL
5 Nisan 2023 12:07
Başkan Çetin’den Çukurova’da “dönüşüm” sözü…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin e karşı hazırlanan suikasttan dolayı geçmiş olsun dileklerini ileten DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu ile yönetim kurulu üyeleri görüş alış-verişinde bulundular.

Görüşme sonrasında açıklamada bulunun Başkan Çetin, depremde yaşanan zorluklarla birlikte, yapılan eksiklere dikkat çekerek şunları söyledi:

“Yaşadığım talihsiz olaydaki yaklaşımı ve deprem felaketinin başlangıcından bugüne değin samimi gayretleri çalışmaları ve fedakârlıklarından dolayı DAİMFED e teşekkür ediyorum. Bu vesileyle Çukurova Belediyesi olarak aldığımız kararları; Yüksek kata karşı olduğumuzu, daha disipline bir şekilde imar kararları alacağımızı, denetlemelerde asla taviz vermeyeceğimizi ve teknik konularda hiçbir esnekliğe yer vermeyeceğimizi diğer bürokratik işlemlerde daha pratik yollar izleyeceğimiz konusunda mutabık kaldık. Bunların neticesinde Çukurova da artık deprem riskinin yaşanmayacağını iddia ediyoruz. Bu konuda desteklerini yanımızda hissedeceğimize inanıyorum. DAİMFED çatısı altında bir araya gelen iş ortaklarımız olan İnşaat sektörünün temsilcisi Müteahhitlerimize başarılar diliyor bu beraberlikleriyle önemli mesafeler kat edeceklerine inanıyor başarılar diliyorum.”

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu da açıklamasında “Çukurova Belediye Başkanımız Soner Çetine yapılması planlanan suikast girişimi emniyet güçlerinin gayretiyle başarısızlıkla sonuçlanmış olmasından dolayı geçmiş olsun dileklerinde bulunduk. Bu olayların bir daha yaşanmamasını diliyorum. Başkanımız Soner Çetin le gündemi değerlendirme fırsatımız oldu. Yaşadığımız deprem felaketi sonrası inşaatların yenilenme, yapılma ve imar konusunda Belediye olarak almış oldukları kararlarla ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Bu kararların hepsini destekliyoruz. Bu doğrultuda artık Çukurova da inşaatlar artık korkutmayacak yeni güvenilir yapılar oluşmaya başlayacaktır. Ayrıca Başkanımız Soner Çetin in arsa, imar konusunda devasa sürprizlerinin olacağının işaretlerini de aldık. Bu çalışmaların sektör olarak bizleri mutlu edecek adımlar olarak görüyoruz. Başkanımızın sektör, inşaat ve müteahhitlerle ilgili yaklaşımlarını çok değerli buluyoruz” sözlerini kullandı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP