Derin, Aday Adaylığını açıkladı…

Derin, Aday Adaylığını açıkladı…

ABONE OL
20 Mart 2023 20:21
Derin, Aday Adaylığını açıkladı…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana/ Olaynet– CHP Kurultay Delegesi, 28. Dönem Milletvekili aday adayı Av. Kemal Derin, 14 Mayıs’ta yapılacak seçim için CHP Genel Merkezi’nde başvurusunu yaptı

İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi mezunu olan Derin, gerek görev yaptığı sivil toplum kuruluşlarında gerekse kitaplarında hep özgür ve bağımsız bir ülkenin sözcülüğünü savunduğunu belirterek, “Bugün zenginimiz de yoksulumuz da mutsuz. Çünkü ‘yarın ne olacağız’ korkusu var hepimizde. Hiç birimiz güvende değiliz. Çocuklarımız için huzurlu bir ülke bırakmama endişesi taşıyoruz.” dedi.

Aşkın Hünkarı Hacı Bektaş Veli: Şahdiz, Kalplerin Işığı: Börklüce Mustafa, Büyük İsyan  ve Şeyh Bedreddin adlı yapıtların yazarı olan CHP Milletvekili aday adayı Av. Kemal Derin, şunları söyledi:

“Bugün yaşadıklarımız kader değil. Bugün yaşadığımız büyük deprem felaketi de kader değil. Gücümüzün farkına varabildiğimizde varlık içinde birlik olabiliriz. Birleşe birleşe kazanabiliriz. Bir araya geldiğimizde yarınlarımıza güvenle bakabiliriz. Çocuklarımıza özgür bir ülke bırakabiliriz. Bu bizim ellerimizde. Bugün bizlere tepeden bakanların, böbürlenenlerin bir mühürlük canlarının olduğunu unutmayalım. Ülkede baskı var, gelir adaletsizliği var, toplumsal eşitsizlik var, işsizlik var, yoksulluk var, açlık sefalet var, kadına şiddet var, tek adam rejimi var. Yeter ki sen bu kötü gidişe razı olma; el ver, ses ver, güç ver; bu düzeni birlikte değiştirelim.”  

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP