Prof. Dr. Ali Demirsoy, Akra Talks Sahnesi’ndeydi! 

Prof. Dr. Ali Demirsoy, Akra Talks Sahnesi’ndeydi! 

ABONE OL
24 Kasım 2022 13:17
Prof. Dr. Ali Demirsoy, Akra Talks Sahnesi’ndeydi! 
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Olaynet– Geçtiğimiz günlerde 54. kez gerçekleşen Akra Talks Sahnesi’nde bu kez Türk biyolog, profesör, akademisyen, entomoloji ve entomoloji dalında evrimsel biyoloji uzmanı olan Prof. Dr. Ali Demirsoy yer aldı.

Demirsoy; evrim teorileri, dünyanın oluşumu, insan biyolojisi başta olmak üzere yaşamın temel ilke ve kurallarını 19 Kasım Cumartesi günü, Akra Hotels Urban Social Lounge’da keyifli bir söyleşi eşliğinde katılımcılarla buluşturdu.

Hem yurt içindeki hem de yurtdışındaki başarılı kariyerinin yanı sıra; katıldığı bilimsel araştırmalar, deneme, araştırma ve bilimsel roman tarzında yazdığı kitaplar, çevre, biyolojik çeşitlilik, biyoloji eğitimi ile ilgili çalışma ve girişimleriyle dikkat çeken Demirsoy, birçok kişiye göre biraz karmaşık konuları sade, etkileyici bir dille anlattı.

Etkinlikle ilgili katılımcılar, evrimsel biyolojinin daha iyi anlatılamayacağını, ciddi bir konuya sahip bu sohbetin çok esprili ve keyifli bir şekilde geçtiğini, Lobi Lounge’da çok güzel bir şekilde karşılandıklarını, lezzetli sunumlarla ağırlandıklarını gerçekleştirilen bu tarz sosyal etkinliklerin kendilerini çok mutlu ettiklerini belirttiler.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP