Çukurova Kılıçdaroğlu ile Akşener’in katılacağı açılışa hazır…

Çukurova Kılıçdaroğlu ile Akşener’in katılacağı açılışa hazır…

ABONE OL
6 Kasım 2022 16:20
Çukurova Kılıçdaroğlu ile Akşener’in katılacağı açılışa hazır…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADANA/ Olaynet– Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, bütün Adanalıları 12 Kasım Cumartesi günü yapılacak 8 buçuk yılda 8’inci toplu açılış ve temel atma törenine katılma çağrısında bulundu.

Çağrısını Halk Günü toplantısında yenileyen Başkan Soner Çetin, açılışa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİP Genel Başkanı Merak Akşener’in de geleceğini belirtti.

Her yıl mutlaka bir toplu açılış ve toplu temel atma töreni gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Çetin, konuşmasında şunları söyledi:

“12 kasımda 8 buçuk yılda 8’inci toplu açılış ve temel atma törenini yapacağız. 23 eseri açacağız, 14 eserin temelini atacağız. Burada açılışını yapacağımız eserlerin hiçbirinin açılışı daha önce yapılmadı” dedi.

Açılışı yapılacak hizmetlerle ilgili tek tek bilgi veren Başkan Soner Çetin, “Gece gündüz çalışmak bu örnek alınacak projeleri hayata geçirmek, iki lideri Adana’da getirmek benden ve sahip çıkmak sizden.

Tüm Adanalıları törenimize bekliyorum. Açılış törenimizin mitinge dönüşeceğini düşünüyorum. Sonrasında da Ferhat Göçer konseriyle hep birlikte eğleneceğiz.12 kasımdan hemen önce 10 kasım var. O gün Türkiye’de hayat duruyor, yüzyılın en büyük lideri için saygı duruşunda bulunuyoruz. Bize bu günleri sağlayan, kadınlara haklarını veren, çocuklara bayram hediye eden dünyanın en büyük lideri için saygı duruşunda bulunacağız. 10 kasımda da bazı etkinliklerimiz olacak. Hepinizi bekliyorum.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP