DOLAR

30,4641

0.42%
EURO

32,9365

-0.39%
ALTIN(gr)

1.992,56

-0,58%
BİST 100

-0,58%


Phemex, mobil uygulamasıyla Türkiye pazarında…

Phemex, mobil uygulamasıyla Türkiye pazarında…

ABONE OL
17 Ekim 2022 17:21
Phemex, mobil uygulamasıyla Türkiye pazarında…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OLAYNET– Türk kripto para pazarı küresel ekosistem için önem taşımayı sürdürüyor. Bu önemin farkında olan kripto para borsaları da Türk kullanıcılara hizmet verebilmek adına pazara giriş yapıyor. Küresel kripto para borsalarından Phemex de Türk pazarına girmeye yönelik aldığı kararla, geleceği güvence altına almak için önemli bir adım attı.

Phemex kullanıcıları Türk lirası ile short/long pozisyonlar açabiliyor. Öte yandan Türkiye pazarında faaliyet gösteren global kripto para borsalarından olan Phemex, Vakıfbank ve Ziraat Bankası ile sağladığı entegrasyonla da ayrışıyor.

Türkiye pazarındaki faaliyetlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Phemex Türkiye Yöneticisi Ivan Qin, “Türkiye, küresel kripto para ekosistemi içerisinde önemli bir yere sahip. Ayrıca Türk insanının teknolojiye ve kripto paralara olan adaptasyonu çok yüksek. Bizde Phemex olarak buradaki ilgiyi beslemek ve karşılıksız bırakmamak için yoğun bir çaba gösteriyoruz. Hem kullanıcı dostu bir arayüze sahip olan yeni Phemex TR uygulamamızı kullanıma sunarak hem de Türk lirasıyla işlem imkanı getirerek somut adımlar da atıyoruz. Bundan sonraki süreçte de Türk kripto para yatırımcıları için özel imkan ve avantajlar sunmaya devam edeceğiz.” dedi.

Saniyede 300 binin üzerinde işlemin gerçekleştiği borsada, emir yanıt süreleri 1 milisaniyenin altında yer alıyor. Kullanıcılarına 7/24 müşteri hizmetleri ve çoklu dil desteği sunan Phemex, kripto para piyasalarında göz ardı edilemeyecek bir güce sahip.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP