Roman strateji belgesi 1.ve 2.eylem planları değerlendirildi

Roman strateji belgesi 1.ve 2.eylem planları değerlendirildi

ABONE OL
3 Eylül 2022 13:18
Roman strateji belgesi 1.ve 2.eylem planları değerlendirildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

OLAYNET/ Adana- Roman Strateji Belgesi 1. ve 2. Eylem Planları Vali Dr. Süleyman Elban başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda ayrıntılı bir şekilde ele alındı.

Eylem Planları kapsamında Adana yapılan çalışmalar ile Roman yurttaşların eğitim, istihdam, barınma, sağlık, sosyal hizmetler ile sosyal yardımlara erişimlerinin arttırılması, yaşam standartlarının yükseltilmesi için yapılacak çalışmaların değerlendirildiği toplantı makam toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıda kısa bir değerlendirme yapan Vali Elban, “Tüm vatandaşlarımız gibi Roman vatandaşlarımız da bizim için çok önemli. Toplumumuzun tüm fertlerinin iyi şartlar altında yaşamlarını sürdürmelerini çok önemsiyoruz. Bu amaçla ilimiz genelinde birçok çalışma yürütüyoruz.” diyerek tüm yurttaşların yaşamını daha iyi koşullarda sürdürebilmesi için gerçekleştirilen çalışmalara destek olacaklarını belirtti.

Vali Yardımcısı Adem Arslan, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer ile ilgili uzmanların katıldığı toplantı görüş alışverişiyle sürdü.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP