Simge Sağın İle Yaşar sevenleriyle buluştu…

Simge Sağın İle Yaşar sevenleriyle buluştu…

ABONE OL
8 Ağustos 2022 17:51
Simge Sağın İle Yaşar sevenleriyle buluştu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Pop müziğinin beğenilen seslerinden Simge Sağın ile 90’lı yılların isimlerinden Yaşar İstanbul Festivali’nde sevenleriyle buluştu. Olaynet.net’e ulaşan bilgiye göre, Focus İstanbul Etkinlik Yönetimi tarafından düzenlenen İstanbul Festivali’nde Simge Sağın ile Yaşar coşkuyla karşılandı.

Simge Sağın, doğum günü

“Kültür, sanat, eğlence, coşku hepsi bir arada. Harika bir festival” diyen Simge Sağın,  “Sizlerle böylesine güzel bir sahnede buluştuğum için çok mutluyum. Çok kıymetli ve çok özel bir gece benim için. Burada olmak şahane” diyerek duygularını dile getirdi. İstanbul Festival’inin görkemli sahnesinde sürpriz pastayla doğum gününü de kutlayan Simge Sağın, ‘Üzülmedin Mi?’, ‘Yankı’, ‘Öpücem’, ‘Aşkın Olayım’ ve ‘Ben Bazen’ şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

unutulmaz şarkılarını seslendiren Yaşar, İstanbul Festivali’nde gerçekleşen konseriyle dinleyicilerini nostaljik bir yolculuğa çıkardı. ‘Aldanırım’, ‘Kumralım’, ‘Birtanem’, ‘Sevda Sinemalarda’ ve ‘Gel Benimle’ gibi şarkılarını söyleyen Yaşar, duygularını “Sizlerle buluşmanın heyecanını yaşıyorum. Bütün emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” sözleriyle dile getirdi.

23 Temmuz’da başlayan İstanbul Festivali’nde müzik şöleni, birbirinden renkli isimlerle 14 Ağustos’a dek sürecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP