Şarkıcıya ışık hızında tutuklama, ya hazineyi boşaltanlar…
  • OLAY NET
  • Dünya
  • Şarkıcıya ışık hızında tutuklama, ya hazineyi boşaltanlar…

Şarkıcıya ışık hızında tutuklama, ya hazineyi boşaltanlar…

ABONE OL
28 Ağustos 2022 11:35
Şarkıcıya ışık hızında tutuklama, ya hazineyi boşaltanlar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımında “bir şarkıcıyı tutuklamak için ışık hızında hareket eden hakimler, savcılar insanlar soyulurken, Hazine boşaltılırken ortada yoklar. Sesleri çıkmıyor. Ahlaksızlar” sözlerine yer verdi.

CHP’li Tekin, festival yasaklarına tepki gösterildiği paylaşımında şu değerlendirmeleri yaptı:

“Festival yasaklamak için yarışan valiler, gençlerin eğlencesini engellemek için hedef gösteren kişiler, bir şarkıcıyı tutuklamak için ışık hızında hareket eden hakimler, savcılar insanlar soyulurken, Hazine boşaltılırken ortada yoklar. Sesleri çıkmıyor. Ahlaksızlar.

Devletin koca makamları bir avuç adama menfaat temini için kullanılıyor, SPK gibi bir kurum adeta vurgun yapmak için araçsallaştırılıyor, insanların malları gasp ediliyor, sahte evraklarla haczediliyor, bir tanesi de çıkıp bu ne biçim kokuşmuşluk demiyor.

Her gün kadınlara, gençlere hakaret etmek için fırsat kollayanlar, kadın ne giyecek, nasıl gülecek diye sabah akşam konuşanlar, hırsızlığa, ahlaksızlığa, gaspa ağızlarını açamıyor. Utanç içerisinde kızarması gereken yüzleri ile hala ortaya çıkıp konuşuyorlar.

Rüşvet suçu takibi şikayete bağlı bir suç değildir. Buna yönelik bulgular ortaya çıktığında savcılık tarafından resen soruşturma açılır. Ortada deliller, belgeler var. Soruşturmanın hemen açılması gerekiyor. Görevini ihmal eden savcılar da sorumludur.

Gençler festivalde eğlenecek. Bu ahlaksızlık. Fiyatları Allah belirliyor. Faiz haram. Bir şarkıcı hızla hapse atılıyor. Rüşvet helal herhalde hiçbiri bir tek kelime edemiyor.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP