Su oyun parkları açılıyor

ABONE OL
21 Haziran 2022 16:07
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- Her yaz çocukların büyük ilgi gösterdiği ve oynayıp eğlenirken aynı zamanda serinlediği su oyun parkları 22 Haziran Çarşamba günü açılıyor.

Özellikle dinlence olanağı bulamayan çocukların en büyük eğlencesi olan su oyun parkları bakım günü olan pazartesi ve cuma hariç haftanın 5 günü açık olacak. Su oyun parkları sabah 10:00 ile akşam 16:30 saatleri arasında çocuklara hizmet verecek.

Su oyun parkları Belediyeevleri Mahallesi Kurtuluş Parkı, Toros Mahallesi Ercan Çetin Doğal Parkı, Huzurevleri Mahallesi Akın Özdemir Çocuk Parkı ve Mahfesığmaz Mahallesi İnge Beyhan Amaçer Çocuk Parkında bulunuyor.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’da sıcak yaz aylarında çocukların serinlemesi için su oyun parklarını hizmete açtıklarını belirterek, “Kısa zamanda su oyun parklarımızın sayısını 4’e çıkardık. Yazın tatile gitme imkanı bulamayan çocuklarımız bu parklarımızda hem eğleniyor hem de serinliyor. Haftanın 5 günü hizmet veriyoruz çünkü iki gün bakım yapmak zorundayız. Bu durum çocuklarımızın sağlığını düşünmemizden kaynaklanıyor” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP