Besici zorda…

ABONE OL
25 Haziran 2022 11:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİP Konya Milletvekili Fahrettin Yokuş, hayvan pazarında “Asıl uğraşan biziz, asıl ülkenin sahipleri biziz ama hak ettiğimiz yerde değiliz” diyerek isyan eden üreticiye, derdini Mecliste anlatacağının sözünü verdi.

İYİP’li Yokuş, pazar içeresinde hayvan üreticilerinin sıkıntılarını dinledi. Üreticilerin ekonomiden şikayetçi olduğu görülürken, Kurban Bayramı öncesi hayvan pazarında durgunluğun yaşandığı belirtildi.

Ziyaret sırasında bir üretici Yokuş’un “durumlar nasıl?” demesi üzerine içini boşalttı, “Durumlar darma duman… Bitik… Gittikçe kötüye gidiyor. Bir ülkede üretim olmazsa, dış ülkelere bağımlı olarak yaşatılmaya çalışıyorsa, o ülke bitmeye, batmaya, yok olmaya mahkumdur. Asıl uğraşan biziz, asıl ülkenin sahipleri biziz ama hak ettiğimiz yerde değiliz. Uğraşıyorum, mücadele ediyorum ama emeğimizin karşılığını alamıyoruz” dedi.

İYİP’li Yokuş, Yıldızelili yurttaşın sesinin Meclis kürsüsünden duyuracağını belirterek, “Yarın Mecliste, ‘Yıldızelili çiftçiler şöyle, şöyle diyor’ deriz. Biz diyeceğiz ki sizin avukatlığınızı yapacağız ki ülkemizi yönetenler de dikkate alacaklar. Ben o sözü veriyorum” açıklamasında bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP