Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Robotik kodlama sınıfları açıldı 

Bu haberin fotoğrafı yok

Adana- Vali Dr. Süleyman Elban, Sarıçam ilçesinde Anadolu İmam Hatip Lisesi ile Beyceli Anadolu Lisesinde robotik kodlama sınıflarının açılışını gerçekleştirdi.

Açılışların ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, robotik kodlama eğitimlerinin önemine vurgu yaparak, öğrencilerin teknoloji konusundaki bilgi ve becerilerinin geliştirilmesinin amaçlandığı robotik kodlama eğitimlerinde önemli bir aşamaya gelindiğini, bu konuda Adana’da çok ciddi çalışmaların yürütüldüğünü söyledi.

Çocuklarımızın bu atölyelerde en güzel eğitimi alıp kendilerini geliştirdiğini belirten Vali Elban, “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, aldıkları eğitimlerle gelişen teknolojileri yakından takip ediyorlar, böylece geleceğin dünyasında da söz sahibi olacaklar. Dünyada gelişmiş bir ülke olarak yer alabilmek için gençlerimize sahip çıkmalı, onların her alanda gelişmeleri, dijital çağ ayak uydurabilmeleri için var gücümüzle çalışmalıyız.” dedi.