Sorun elektrik kesmek mi, elektriği açmak mı?

ABONE OL
25 Nisan 2022 17:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturası eylemine ilişkin sosyal medyadan açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu’nun evindeki elektriğin açık olduğunu ileri süren Dönmez, “Sn. Kılıçdaroğlu o gece elektrikler gerçekten kesik miydi? Kendinizi yine isteyerek ve bilerek karanlığa mı gömdünüz? Yapılan incelemeler sonucu o gün evin elektriği varmış. Ve o gün o evde elektrikler olduğu halde ışıkları neden açmadınız?” sözlerini kullandı.

DÖNMEZ 20 DAKİKA SONRA YENİ PAYLAŞIM YAPTI

Dönmez, bu açıklamadan 20 dakika sonra ise yeni bir paylaşım yaparak, Kılıçdaroğlu’nun dün ziyaret ettiği evin elektriğinin kesik olmadığını öne sürerek “Dün gittiğiniz evde yapılan tespitler ve abonelik kayıtlarına göre ilgili abonenin 23.04.2022 itibariyle borcundan dolayı elektriğinin kesik olmadığı tespit edilmiştir” dedi.

KILIÇDAROĞLU: BECERİKSİZ, YALANCI, KELİME CAMBAZI

CHP lideri Kılıçdaroğlu, söz konusu olan Bakan Dönmez’in paylaşımını alıntılayarak, “Erdoğan’ın enerji bakanı budur. Beceriksiz, yalancı, kelime cambazı. Ey bakan, bu yazdığın yalansa, hemen istifa edecek misin? Sizi gidi algıcılar sizi. Beşli çete milleti soymaya devam etsin diye her şeyi yaparsınız. Soydurmayacağım!” sözlerine yer verdi.

ÖZKAN: BU NASIL BİR DELİRME HALİ

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan da “Bu nasıl bir delirme hali. Ayıp. Hiç mi utanman yok? Yalan, entrikayla ülkenin canına okudunuz. Yönetemiyorsunuz. Yalancıdan devlet adamı olmaz. Erken seçim istiyoruz. Düşün milletin yakasından” sözleriyle bakan Dönmez’e tepki gösterdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP