• OLAY NET
  • Gündem
  • Kılıçdaroğlu, Kıbrıs Batış Harekatı gönüllüsü…

Kılıçdaroğlu, Kıbrıs Batış Harekatı gönüllüsü…

ABONE OL
25 Nisan 2022 15:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, katıldığı Habertürk kanalında ‘Olaylar ve Görüşler’ izlencesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilinmeyen bir yanını açıkladı.

CHP’li Erol, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Genel başkanımız devlet adamıdır, bürokrasiden gelmiştir. Ben genel başkanımızı şöyle tarif edeyim genel başkanımız hiç kimsenin tahmin etmediği kadar ulusalcı ve milliyetçidir. Devletine ve vatanına sadık birisidir.

Az önce Barış Harekâtından bahsettim. Geçen gün bir sohbetimizde kendisi bana ifade etti ve hayret ettim. Dedim ki ‘Efendim bunu neden gündeme getirmiyorsunuz?’ Bunu ilk defa söylüyorum. Sayın Genel Başkanımız 1974’te Kıbrıs Barış Harekâtında gönüllü olarak askere gitmek için Ankara Etimesgut 600 yataklı Askeri hastaneye gidiyor ve rapor alıyor, askere gidebilir ve savaşa gidebilir diye.

20’li yaşlarda bu ülkenin ulusal bağımsızlığı için soydaşlarımızın bağımsızlığı için gidiyor gönüllü askere yazılıyor. Sonrasında harekat erken bittiği için ek askeri ihtiyaç duyulmadığından gitmiyor.

Ama sonuçta onun gidip gitmemesi önemli değil genel başkanımızın duyduğu duyarlılık ve sorumluluk önemli. Vatanı için devleti için milleti için askeri hastaneye müracaat etmesi ve ben Kıbrıs Barış Harekâtına asker olarak gitmek istiyorum diyerek rapor alması bu çok anlamlıdır” ifadelerini kullandı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP