“Önlemler aldık…”

“Önlemler aldık…”

ABONE OL
9 Mart 2022 15:55
“Önlemler aldık…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bu gece başlaması beklenen beş gün sürecek olan kar yağışı nedeniyle sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

İmamoğlu’nun “Valiliğimiz, İBB Ekipleri, Karayolları, AKOM ve AFAD olmak üzere tüm kamu kurumları iş birliği halinde bir dizi önlemler aldık” sözlerine yer verdiği açıklaması şöyle:

“Bu gece başlayıp 5 gün sürecek yoğun kar yağışı sebebiyle başta Valiliğimiz, İBB Ekipleri, Karayolları, AKOM ve AFAD olmak üzere tüm kamu kurumları iş birliği halinde bir dizi önlemler aldık. Bu kapsamda Perşembe ve Cuma günü eğitim ve kamu kurumlarında resmi tatil ilan edildi.

Toplu ulaşımın aksamaması için her türlü tedbir alındı. Metrobüs kar yağışı boyunca 24 saat, metrolar da gece 02.00’ye kadar çalışacak. İETT normal seferlerini aksatmadan sürdürecek. Toplam 5300 araçla günlük 54 bin sefer yapılması planlandı. Yoğun hatlara ek sefer konulacak.

Yoğun kar yağışlarında mobil büfeler ile hastanelerin acil servisleri, iskeleler ve yollarda trafikte bekleyen sürücülere sıcak içecek, çorba ve su servisi yapılacak. Halk Ekmek de 24 saat tam kapasiteyle çalışmaya devam edecek.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP