Gidenin ağabeyi, gelenin kendisi FETÖ ile…

Gidenin ağabeyi, gelenin kendisi FETÖ ile…

ABONE OL
5 Mart 2022 12:21
Gidenin ağabeyi, gelenin kendisi FETÖ ile…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, yeni Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin FETÖ imamı Kemal Öksüz ile fotoğrafını göstererek, tepkisini dile getirdi.

Özel, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Tarım Bakanı affını istemiş. Programı var bugün. Adam bugün bu programı yapıp sosyal medyadan duyuruyorsa, afişleri asıyorsa neden affını istesin. O, affının isteneceğini bile bilmiyordu. Bilse bu programı yapar mı? Niye kandırıyorsunuz milleti? ‘Ben görevden aldım’ de. Zaten herkes biliyor.

(Yeni Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci’nin FETÖ imamı Kemal Öksüz ile fotoğrafını göstererek) Bu da yenisi. FETÖ’nün baş imamı, yeni Tarım Bakanı. Şimdi bu fotoğrafı gösteriyoruz ya mesela (Muhammet Emin) Akbaşoğlu veya Cahit Özkan derler ki ‘bu fotoğraf FETÖ’ye ne kadar mesafeli olduğunu gösteriyor, arada beş kişi var, yanında durmamış, arada Nurettin Canikli var, ondan bile mesafeli, 45 santim daha mesafeli’ derler. Giderayak iyice güldürüyorlar. ‘Nasıl FETÖ’cünün karşısında dimdik durduğunu görün’ derler. Gidenin ağabeyi FETÖ’den içeride, gelenin kendisi imamın huzurlarında. Demek ki bu Tarım Bakanlığı’nda FETÖ kontenjanı var. Biz burada (TBMM’de) karar yeter sayısı arıyoruz ya ‘FETÖ yeter sayısı’ lazım kabinede. Bir FETÖ ile irtibat ortadan kalkarsa bir başka irtibatı aynen monte etmek gerekiyor demek ki. Nasıl, Sağlık Bakanlığı’nda bir zamanlar bir cemaatten olmadan gelemiyordun.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP