Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TESK, “esnaf için ayrı bir uygulama” istedi…

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yapılan zamlarla esnafın elektrik faturalarının

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, yapılan zamlarla esnafın elektrik faturalarının altından kalkamayacak duruma geldiğini, esnaf için ayrı bir uygulamaya gidilmesi gerektiğini belirtti.

Palandöken, açıklamasında şu sözlere yer verdi:

“Esnafımız en az 800 kilovatsaat elektrik tüketimi yaptığı için kademeli tarifede kademenin 210 kws’ye çıkartılması maalesef esnafımıza fayda .

Akaryakıta gelen zamlar başta olmak üzere birçok kalemde yaşanan artışlar esnafımızı zaten zorlarken, kiradan çok gelen elektrik faturaları ödenemez hale geldi. Biriken borçlar nedeniyle de yapılandırması bozulan esnafımız zor zamanlardan geçiyor. Bu nedenle elektrikteki zamlar geri alınmalı. Esnafa özel bir tarife uygulanmalı. En azından belli bir süre bu zamların sübvanse edilmesi gerçekten esnafımızın en büyük beklentisi haline geldi.”