“Büyük bir mizansen…”

“Büyük bir mizansen…”

ABONE OL
31 Ocak 2022 16:23
“Büyük bir mizansen…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Fox TV’de İsmail Küçükkaya’nın canlı yayın konuğu olan Özgür Özel, Trabzon’daki açılışta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı toplu açılış töreninde bir çocuğun sahneye çıkarılıp CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na “hain” demesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Özeli konuşmasında şu sözlere yer verdi:

“Genel Başkan görüntüleri izlemiş, birkaç dakika sonra bizleri aradı. ‘Arkadaşlar kesinlikle videoyu paylaşmasınlar’ dedi. Kendi ağzından ifadesi ‘Kanım dondu, böyle birşey olur mu?’ dedi.

Burada büyük bir mizansen var. Vatandaşlarına vicdanına bırakacağım bir iki bilgiyi paylaşmak isterim. Bir kurgu yapılmış. Birincisi, Süleyman Soylu’nun bir süre çocukla çekilmiş fotoğrafı var. Soylu bu kardeşimizin potansiyelini, ağzının laf yaptığını, etrafında konuşulan söylemlerden nasıl etkilendiğini biliyor. İkincisi, inanılmaz bir güvenlik çemberi var. O çemberi aşıp buralara gelebilmesi kolay değil. Birilerinin rızasıyla oluyor. uzun süredir Erdoğan’ın yakınına kimse PCR testi yaptırmadan giremiyor. Ama bu çocuğu oraya kadar soktular.” 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP