Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Terörle bağlantılı 45 bin kişiyi işe aldı!”

AKP İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan,

AKP İstanbul Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde mektup gönderdiğini söyleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu hedef aldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasının ilgili bölümü şöyle:

CHP belediyelerinde 15 bin kişiyi işten çıkarıp terörle bağlantılı 45 bin kişiyi işe aldı. Utanmadan bana mektup gönderiyor, böyle bir şey yok diye.

Hani İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde personel fazlası vardı. Belediyenin borcunu 61 milyar liraya çıkardılar. Devam eden işleri bile yürütemiyorlar. Şimdi de utanmadan engelleniyoruz yalanıyla beceriksizlerini örtmeye çalışıyorlar. Belediyenin borcunu 61 milyar liraya çıkardılar.

Bunlar hayatı yalan. Çiftçiye yalan söylüyorlar, esnafa yalan söylüyorlar. İstanbul’a yalan söylüyorlar.

Unutmayız ki, karşımızdakiler 2023’teki seçimlere her zamankinden daha yoğun bir kin ile hazırlanıyorlar. Bizim de buna göre hazırlanmamız gerekiyor.”