Kılıçdaroğlu Çukurova’da “gençler” için konuştu…

Kılıçdaroğlu Çukurova’da “gençler” için konuştu…

ABONE OL
24 Aralık 2021 16:09
Kılıçdaroğlu Çukurova’da “gençler” için konuştu…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çukurova Belediyesi’nce düzenlenen 7’nci Toplu Açılış ve Temel Atma Törenine katıldı.

Çukurova Belediyesinin hizmete açtığı Adana Lezzetleri Çarşısında yapılan törende konuşan CHP Lideri Kılıçdaroğlu gençlere seslendi. İktidara geldikten sonra Türkiye’de huzuru, barışı, kardeşliği ve dostluğu sağlayacaklarını belirten Kılıçdaroğlu, hiç kimsenin inancıyla, kimliğiyle ve yaşam tarzıyla siyaset yapılmasına izin vermeyeceklerini ifade etti. Kemal Kılıçdaroğlu, gençlerin Türkiye’nin kaderini değiştireceğini vurguladığı konuşmasına şöyle sürdürdü:

“Gençlere inancım tamdır. Bu ülkenin kaderini değiştireceğiz; Türkiye’de barışı kardeşliği, huzuru ve dostluğu sağlayacağız. Herkesin kimliğine, inancına, yaşam tarzına saygı göstereceğiz. Tek amacımız bayrağımızı onurla göndere çekmek, vatanın her alanını zenginleştirmek. Huzur içinde bir Türkiye inşa edeceğiz. Gençlerin temel özelliği özgürlüklerine düşkün olmalarıdır. Dolayısıyla gençler bir tweet atarken veya Facebook sayfalarında bir şeyler yazarken ‘Başım belaya girer mi?’ diye endişeye kapılıyorlar. Gençlere sunu söylüyorum; sevgili gençler oyunuzu demokrasiden, özgürlüklerden yana kullanın, bu oyu kullandığınız zaman Türkiye’nin kaderini değiştireceksiniz, benim size sözüm sözdür. Oyunuzu vereceksiniz, özgürce eleştireceksiniz özgürce. Temel görev oy kullanmaya gitmek, temel görev Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımak, temel görev Millet İttifakı’nın daha güçlü bir şekilde iktidar olması için mücadele etmek, bunu yaptığınız zaman göreceksiniz Türkiye, bölgesinin de en güçlü devleti olacak ve özgürlüğün ne olduğunu hep beraber yaşayacaksınız. İstediğiniz tweeti atacaksınız, istediğiniz şekilde beni eleştirebileceksiniz. Diyeceksiniz ki ‘Ben özgürlükten yanayım, haktan, hukuktan yanayım ve en önemlisi ben adaletten yanayım’ diyeceksiniz.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK PROJELER ÜRETTİK

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin ise şu sözlere yer verdi:

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na bizi kırmayıp bu güzel törene katıldığı için sonsuz teşekkür ediyorum. Göreve geldikten sonra 7 ay sonra toplu açılış törenleri yapmaya başladık. Ondan sonra aksatmadan her yıl toplu açılış törenleri yaptık. Sizlere vadettiğimiz ne varsa hepsini yaptık. Türkiye’ye örnek projeler ürettik. Bugün de örnek projelerden bazılarını hizmete açıyoruz. Bu çalışmalarımız devam ediyoruz. Bugün 7’nci, 2022’de 8’inci, 2023’te 9’uncu, 2024’te de 10’uncu toplu açılış töreni yapacağız ve Sayın Genel Başkanımızı yine aramızda görmek istiyoruz.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP