“O’nun değerini daha iyi anladığımız günlerden geçiyoruz”

“O’nun değerini daha iyi anladığımız günlerden geçiyoruz”

ABONE OL
9 Kasım 2021 15:00
“O’nun değerini daha iyi anladığımız günlerden geçiyoruz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana- Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Büyük Önder Atatürk’ün kurduğu cumhuriyetin sonsuza dek yaşayacağını, yaşama geçirdiği devrimlere bu ulusun her zaman sahip çıkacağını belirterek, “Yaktığı ışık yolumuzu aydınlatıyor” sözlerini kullandı.

Cumhuriyetimiz kurucusu Büyük Önder Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 83’üncü yıldönümü dolayısıyla ileti yayınlayan Başkan Soner Çetin, şu sözlere yer verdi:

“Atatürk; savaş meydanlarında büyük zaferler kazanmış, kurduğu cumhuriyetle egemenliği gerçek sahibi millete teslim etmiş, dünya tarihine geçecek devrimlere imza atmış büyük bir liderdir. Türkiye Cumhuriyeti’ni çağdaş ülkeler düzeyine çıkarmayı hedefleyen ve halkına bu yönde yol gösteren Mustafa Kemal Atatürk’ü bugün daha büyük özlem ve minnetle anarken, O’nun değerini daha iyi anladığımız günlerden geçiyoruz.

O, başardıklarıyla bir milletin kaderini değiştirmiştir. Tam bağımsızlıkçı ve özgürlükçü tavrı bizlere her zaman yol gösterecektir. O’nun yaktığı özgürlük ateşi daima yolumuzu aydınlatacak, gösterdiği çağdaş uygarlık yolunda sonsuza dek yürümeyi sürdüreceğiz. 10 Kasım bizim için bir matem günü değildir. Büyük Önder, ‘Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır’ demiştir. Bize düşen O’nun en büyük eseri olan cumhuriyeti sonsuza dek yaşatmak ve devrimlerine sahip çıkmaktır.

Bu duygularla Büyük Önder Atatürk’ün manevi huzuru önünde saygıyla eğiliyor, aramızdan ayrılışının 83’inci yılında O’nu özlemle ve şükranla anıyoruz.”

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP