Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir




“Bu işin sonu böyle bitmemeli…”

Bülent Arınç, Armağan Çağlayan’ın Gör Beni izlencesinin konuğu oldu. Arınç,

Bülent Arınç, Armağan Çağlayan’ın Gör Beni izlencesinin konuğu oldu.

Arınç, soL’da yer alan habere göre açıklamasında “Sayın Cumhurbaşkanımızla son zamanlarda bazı tartışmalarımız oldu, aleniyete döküldü ben bunları istemedim” sözlerine verdi.

Arınç’ın açıklamalarından iki bölüm de şöyle:

*Şu anda resmi hiçbir sıfatı olmayan, Meclis eski başkanı, başbakan eski yardımcısı hükümet sözcüsüyüm. Fiilen yaptığım iş arabulucuk, paramı oradan kazanmaya çalışıyorum, kazanıyorum, benim hanlarım hamamlarım yok, birileri cebime ayda on bin dolar koymuyor, emekli maaşımızla geçiniyoruz, bal gibi yetiyor, benim dört, beş tane maaşım yok, hanlarım apartmanlarımda yok helal kazandım, helal harcadım.

*Kırgınım ve üzgünüm. Sonu böyle olmamalıydı. Ben hep zaferleri AK Parti’de gördüm. Milli Selamet, Fazilet, Refah dönemlerimiz çileli dönemlerimizdi. İğne ile kuyu kaza kaza biz sadece iktidar ortağı olabildik. Ancak AK Parti’de bütün kapılar açıldı. Millet gürül gürül AK Parti’ye geldi. Ekonomi müthiş, 6 sıfırı atacak durumdayız. AB sürecinde başarılıyız, istihdam almış başını gitmiş. Meclis Başkanı olarak gidilmeyen ülkelere gittim, muhteşem karşılamalar. Ben bunları gördükten sonra yine AK Parti’nin başarılı olmasını isteyeceğim, bu işin sonu böyle olmamalı, böyle bitmemeli.”