DOLAR

30,4641

0.42%
EURO

32,9365

-0.39%
ALTIN(gr)

1.992,56

-0,58%
BİST 100

-0,58%


“Zor bir kış olacak…”

“Zor bir kış olacak…”

ABONE OL
29 Ekim 2021 14:44
“Zor bir kış olacak…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Genel Merkez Siyasi ve Hukuki İşleri Başkan Yardımcısı Ömer Serdar Kanal 42’de Sümen Altı programından gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunurken, günler öncesinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği, iktidarla yandaşlarının da karşı durduğu “kış ayları zor geçecek” sözlerini savundu.

Serdar, konuşmasında “muhalefetin iflas etmiş bir ülke profili çizmesini kabul etmiyorum. Alım gücünün düştüğünü, pahalılığın insanları olumsuz etkilediğini zaman zaman görüyoruz” sözlerine yer vermesine karşın, şunları da söylemekten geri durmadı:

“Ben de artık piyasanın içindeyim. Yakinen gözlemleyebiliyorum. Ticaret yapan kişilerin çok önemli şekilde etkilendiğini düşünmüyorum. Bu ortamdan en fazla düşük ücretlilerin etkilendiğini söylüyorum. Dolayısıyla düşük ücretlileri önümüzdeki günlerde enflasyona ezdirmemek adına ekibimizin bir çalışma yürüttüğünü biliyorum. Kılıçdaroğlu’nun kara kış fonunun arkasında ne var? Biz, zor bir kış olacağını öngörüyoruz. Yani şu hayat pahalılığını ben görmüyor değilim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP