“Bu iktidarın başvuracağı bir taktik…”

“Bu iktidarın başvuracağı bir taktik…”

ABONE OL
3 Ağustos 2021 16:29
“Bu iktidarın başvuracağı bir taktik…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, “bir halk yardım istediğinde, yardım çağrısı yaptığında, onları anlamak yerine önüne geleni “terörist/işbirlikçi” diye yaftalamak ancak bu aciz iktidarın başvuracağı bir taktiktir” sözlerine yer verdiği twitter hesabında şöyle dedi:

“Sevgili Halkım; sizin de gayet iyi bildiğiniz üzere, ağır sansür altındayız. RTÜK sansürü daha da artırmanın peşinde. Halkın sesinin duyulması konusunda desteğe ihtiyaç var. Paylaşın, her yerde anlatın. Az evvelki basın açıklamamın özetini paylaşmak istiyorum.

Bu kadar ruhu yaralı bir halk yardım istediğinde, yardım çağrısı yaptığında, onları anlamak yerine önüne geleni “terörist/işbirlikçi” diye yaftalamak ancak bu aciz iktidarın başvuracağı bir taktiktir. Yılmayacağız, dünya ile iş birliği kuracağız.

Türk Hava Kurumu’nu yeniden tümüyle faal hale getirmek için belediyelerimizi, halkımızı ve iş insanlarımızı göreve çağırıyorum. Yanlış anlaşılmasın, çağrım dürüst iş adamlarınadır; ülkeyi soyup sağana çeviren 5li çetelere değil. Bu THK rezaletini biz dürüst insanlar bitireceğiz.

Çok önemli bir nokta da toplumun ruh sağlığı. Yaşadığımız felaket, zaten Saray İktidarı’nın elinde hırpalanmış olan ruh sağlığımızı maalesef daha da kötü etkiledi.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP